• Werkzaamheden Veldmaterstraat

 • Van maandag 24 oktober t/m vrijdag 2 december zijn er werkzaamheden aan de Veldmaterstraat (onder meer vervangen asfalt). Hiertoe heeft Bon Boys afgelopen week een prima (!) overleg gehad met de gemeente en Abbink Boekelo Wegenbouw. Onderwerpen van gesprek waren: veiligheid, bereikbaarheid en (onderlinge) communicatie. Er zijn goede afspraken gemaakt: 

  Veiligheid:

  Tijdens de werkzaamheden zullen extra lampen worden geplaatst op de kruising Veldmaterstraat en Kolenbranderweg. Zodat goed zichtbaar is waar je kunt lopen, fietsen en rijden. Op enkele momenten zullen verkeersregelaars worden ingezet. 

  Bereikbaarheid:

  Tijdens de werkzaamheden is de Veldmaterstraat afgesloten voor verkeer. Probeer zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar Bon Boys te komen. Lukt dat niet, kom dan via de Wiedenbroeksingel en Wagnerstraat naar Bon Boys (met een ‘S’ aangegeven op de gele borden). Via een klein stukje Veldmaterstraat (goed verlicht) blijft Bon Boys dan met de auto gewoon goed bereikbaar. Dit uiteraard ook in het belang van bezoekende clubs.  

  LET OP: TUSSEN WOENSDAG 30 NOVEMBER EN VRIJDAG 2 DECEMBER (EINDE DAG) IS BON BOYS MET DE AUTO NIET BEREIKBAAR. 

  Communicatie: 

  Op de gele borden wordt actief verwezen naar Sportpark De Greune – Bon Boys. Met een ‘S’ word je naar de Kolenbranderweg geleid (via de Wagnerestraat).  

  Tijdens de werkzaamheden zullen Abbink Wegenbouw, de gemeente en Bon Boys elkaar actief op de hoogte houden van de voortgang van de werkzaamheden. Mochten er vanuit de club/leden punten zijn, stuur dan een bericht naar info@bonboys.nl, die signalen zullen dan besproken worden.