• Update eerste selectie
 • Hoewel de bal al een tijdje stil ligt, tikt de tijd wel verder. En dat betekent dat de nieuwe selectie van het eerste langzaam maar zeker vorm begint te krijgen.
   
  Na jaren van succes en vertrouwde gezichten vinden er nu de nodige mutaties plaats. Zo keren Mick Beusenberg, Dave Visser en Stein Vrieze terug naar de club waar ze oorspronkelijk vandaan komen: FC Eibergen. Dave en Stein gaven maandag in een interview in De Twentsche Courant Tubantia nog eens aan hoe goed ze het naar de zin hebben gehad in de Veldmaat. ,,Bon Boys is een echte familieclub. Meer nog dan FC Eibergen", gaf Dave aan. Mooie woorden.
   
  Ook Erik Makkink vertrekt. Na enkele topjaren in het eerste elftal gaat hij het komende seizoen voor de uitdaging bij hoofdklasser Longa'30. Martijn Schuur, Gerben Jacobs en Jordy van Ek nemen ook afscheid, maar tegelijkertijd ook weer niet. Het drietal blijft Bon Boys trouw en gaat spelen in één van de twee nieuwe zaterdagteams van de club. 
   
  Dat betekent dat er het komende seizoen gebouwd gaat worden aan een nieuwe eerste selectie. Tegenover het zevental vertrekkers staat op dit moment de komst van Bas Dreierink (HSC'21). Vanuit het tweede elftal sluit Rogier Noordman aan, en Stefan Overbeeke en Sven Leppink maken de stap vanuit de onder-19.