• Trainer / Coach Bon Boys 2
 • Voor ons tweede selectie elftal, uitkomend in de reserve zondag Hoofdklasse, zoeken we een Trainer / Coach voor het seizoen 2022 –2023. 
   
  Ons tweede selectie-elftal is te bestempelen als jeugdig en talentvol en traint twee keer per week vol overgave op dinsdag en donderdag. De training en coaching zijn erop gericht om de spelers (door) te ontwikkelen waarbij dat uiteraard hand in hand dient te gaan met prestaties en resultaat. Ook dat zien wij als een deel van de individuele ontwikkeling van spelers en het team.
  De trainer / coach die we zoeken beschikt dan ook niet alleen over goede voetbal-inhoudelijke kennis maar is tevens een gedreven en bevlogen persoonlijkheid die zijn/haar kennis en enthousiasme weet over te brengen op de spelersgroep. Naast het verzorgen van een doelgerichte training fungeer je als klankbord en sparringpartner voor de hoofdtrainer en zijn assistent maar desgewenst ook voor de trainers van onze hoogste jeugdelftallen.
   
  Je bent communicatief vaardig, je kunt planmatig te werk gaan, je bent organisatorisch sterk en je weet snel je weg te vinden binnen een plezierige en ambitieuze club. Je houdt van een goede inhoudelijke discussie en maakt graag, ondersteunend, gebruik van digitale middelen om mede een impuls te geven aan de ontwikkeling van het individu en het team.
   
  Naast de benodigde eigen voetbal ervaring beschik je ook over (enige) ervaring als trainer, bij voorkeur van een eerste of tweede selectie elftal. Diploma’s zijn belangrijk maar zeker niet zaligmakend. Wij gaan voor de juiste persoon! 

  Is je interesse gewekt? Graag kom ik met je in contact dus vergeet niet om je gegevens (CV en korte motivatie) te mailen naar rene.keemers@kpnmail.nl of te bellen met 06 19682519.