• Tof jeugdkamp JO8 en JO9
 • Op vrijdagavond om 18.30 uur was het een drukte van belang op het Bon Boys complex. De ouders waren de kleedkamers aan het omdopen tot slaapkamers; de luchtbedden waren niet aan te slepen. Daarna direct op pad; Vossenjacht!
  Als vossen waren er 10 spelers uit ons 1e elftal van de partij, supergaaf! Ze waren mooi uitgedost, met name het konijn dat in een mand voor dierenspeciaalzaak Wielens lag te slapen, werd niet door alle groepen gevonden.

  Daarna terug op ons complex, voorronde penalty bokaal. Na een broodje knakworst konden onze spelers er weer tegenaan; lekker voetballen tegen elkaar. De vossen deden ook mee. Tot slot met alle kinderen tegen de vossen. De vossen hadden het zwaar; best lastig voetballen op je sloffen of blote voeten tegen zo'n overmacht! De 62 (!) kinderen hebben dan ook ruim verdiend gewonnen met 1-0!

  Na een korte nachtrust, stonden de eerste jongens alweer om 6.30 uur op het veld te voetballen. Op zaterdagochtend was het een drukte van belang op de grote springkussens. Er werd super fanatiek meegedaan aan de bingo en aan FIFA op de playstation. Het patatje met snack ging er dan ook goed in!
  Die middag eerst de finale van de penalty bokaal; Nikki was de grote winnaar! En toen was het voetballen tegen de moeders, die hadden het zwaar te verduren. De jongens en meiden lieten de moeders alle hoeken van het veld zien! Met een mooie medaille om de nek gingen de jongens en meiden naar huis, waarbij ze waarschijnlijk allemaal op tijd het bed zagen.

  Tot slot een bedankje voor iedereen! Het was een super geslaagd kamp, waar nog lang over nagepraat zal worden.