• Toernooien Seizoen 2021/2022

  Hieronder een overzicht van alle toernooien zover bekend van zowel de Junioren als de Pupillen. 

   Elke team is vrij zich hier voor in te schrijven of meer informatie in te winnen door een mailtje te sturen naar toernooien@bonboys.nl

  (Houd er rekening mee dat sommige toernooien kosten met zich meebrengen, opgeven = meedoen!)

  Beste trainer, leider, begeleider, 

  Bon Boys krijgt jaarlijks vele aanvragen om deel te nemen aan toernooien en jeugdkampen. 

  We waarderen het dat trainers, leiders en ouders bereid zijn om hiervoor als begeleiders beschikbaar te zijn. Om het in goede banen te leiden willen wij graag een aantal afspraken met elkaar maken zodat deze activiteiten voor onze jeugdleden tot een leuke, sportieve en veilige deelname leidt. 

  Daarbij hebben wij jullie hulp nodig!

  Wanneer “onder de vlag” van SV Bon Boys, jeugdleden en begeleiders deelnemen aan een activiteit, dan brengt dit een verantwoordelijkheid met zich mee. Begeleiders zullen elkaar hierover moeten en mogen aanspreken wanneer zich een onveilige of onwenselijke situatie voordoet. 

  Onderstaande afspraken moeten hierover duidelijkheid bieden:

  • Wanneer een team is aangemeld bij een toernooi dan gaat men ook. 
  • Trainers, leiders en ouders nemen te allen tijde de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de jeugdleden bij toernooien, wedstrijden en jeugdkampen van SV Bon Boys.
  • Trainers, leiders en ouders gedragen zich te allen tijde respectvol en sportief bij toernooien, wedstrijden en jeugdkampen waarbij teams van SV Bon Boys betrokken zijn.

  Personen die zich onbehoorlijk uiten en gedragen kunnen worden verwijderd bij toernooien, wedstrijden of jeugdkampen. 

  • Er wordt door trainers, leiders en ouders van jeugdteams verantwoordelijk omgegaan met het gebruik van alcohol bij toernooien, wedstrijden en jeugdkampen. 
  • Het bestuur wil voorkomen dat personen onder invloed van alcohol aan het verkeer deelnemen. Op last daarvan kan de verstrekking van alcoholhoudende drank aan betreffende personen worden geweigerd.
  • Ouders volgen de aanwijzingen op van de trainers en leiders van het deelnemende team bij een toernooi, wedstrijd of jeugdkamp van SV Bon Boys. 

  Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd wensen wij jullie succes, sportiviteit en vooral veel plezier bij alle activiteiten. 

   

 • Toernooien kalender Junioren
 • Toernooien kalender Pupillen