• Steun samen met PLUS Leusink onze club SV Bon Boys Haaksbergen
  • PLUS Leusink staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Zij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

    Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert PLUS dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven in Haaksbergen en omliggende dorpen een steuntje in de rug willen geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij PLUS Leusink. Ook SV Bon Boys Haaksbergen heeft zich hiervoor aangemeld.

    Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS sponsorpunten sparen voor onze mooie vereniging SV Bon Boys! Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van kleedkamers, sportpark of een activiteit voor de leden.

    Spaar jij ook mee voor onze mooie club?