• Opnieuw topbezetting Erik ten Hag-toernooi

  25 mei 2023
 • De organisatie van het Erik ten Hag-toernooi heeft zichzelf overtroffen. Was het deelnemersveld bij de eerste editie al om te likkebaarden, het affiche voor 2023 schittert nog meer. Op zaterdag 21 oktober wordt het smullen geblazen.

   

  De gordijnen kunnen omhoog, de spotlights mogen aan. Hier is het deelnemers voor de editie 2023: Daar gaan we: Ajax, Schalke 04, Club Brugge, FC Köln, Racing Genk, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, Royal Antwerp, Fortuna Düsseldorf, FC Utrecht, Gent, FC Twente/Heracles Academie, ATC’65 en uiteraard Bon Boys zelf. Hoe sterk en breed wil je het hebben? 

  Titelverdediger Ajax doet met twee teams mee, FC Twente/Heracles ook. 

   

  Ajax en Schalke hoeven verder geen nadere introductie. Racing Genk staat in België bekend als een club met één van de betere opleidingen van het land. De beste speler die ze ooit hebben voortgebracht: Kevin de Bruyne. Leverkusen en Borussia Mönchengladbach deden vorig jaar ook al mee. Nieuw is de ploeg van FC Köln. Met Köln is de organisatie erin geslaagd een echte Traditionsverein naar de Veldmaat te krijgen. Grote club, grote aanhang en tal van prachtspelers voortgebracht. 

   

  FC Antwerp was vorig jaar één van de smaakmakers en de Belgische club van Mark van Bommel zal er alles aan doen om nu wel de grootste beker mee naar huis te nemen. Later dit jaar komen we uiteraard nog uitgebreid op het toernooi en de deelnemers terug. Maar u weet nu al, waarom u op zaterdag 21 oktober op De Greune moet zijn.