• Op een voetballend 2021!
 • Allereerst wensen we iedereen een mooi, succesvol en vooral gezond 2021. Gezondheid is ons grootste goed, juist in deze tijd willen we dat extra benadrukken.

  Met en in een goede gezondheid gaan we hopelijk ook snel weer ‘ouderwets trainen’ en wedstrijden voetballen. Wanneer dat allemaal kan, is op dit moment nog niet duidelijk. Laten we er samen voor zorgen dat de licht dalende trend van de laatste dagen zich voortzet, de zorg ontlast wordt en het vaccineren snel(ler) gaat starten.  

  Wat wel duidelijk is, is dat Bon Boys volop verbindt. Dat heeft 2020 laten zien: Leden bleven (zijn) trouw en betrokken, sponsoren waren (zijn) loyaal, het zaterdagvoetbal kreeg een boost, trainers dachten financieel mee, nieuwe initiatieven werden ontplooid en opgepakt, acties waren succesvol, we toonden (tonen) onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, etc. Jullie en wij mogen daar trots op zijn. Heel veel dank daarvoor, #roodgroenverbindt

  Bovenstaande maakt mede dat we financieel gezond zijn, al is sparen op dit moment lastig. Maandelijks worden we bijgepraat over de financiën, we zitten m.b.t. dat onderwerp extra kort op de bal. Financieel gezond blijven is het belangrijkste doel. Vooral nu! 

  2021 moet het jaar van de ommekeer worden. In eerdere berichten hebben we al gemeld dat we achter de schermen druk bezig zijn om het qua voetbal, randvoorwaarden en (voetbal)organisatie nog strakker te organiseren om ook volgende stappen te zetten. Met hulp van velen gaan we daar in de hoogste versnelling mee door. Daarnaast is Bon Boys uitgenodigd om 20 januari met de directie van de KNVB in gesprek te gaan (ervaringen uitwisselen, kennis delen en verwachtingen uitspreken). Mocht je hiertoe ideeën of suggesties hebben, meld je dan even.  

  2020 was een zeer bijzonder jaar voor iedereen. Ook voor onze club. We spreken bij deze af dat we op een later moment nog gezamenlijk gaan terugblikken op dat jaar. Er is genoeg gebeurd om bij stil te staan. Ook veel mooie momenten die we moeten koesteren en benadrukken en die Bon Boys zo uniek maken. Een vorm van nieuwjaarsreceptie in bijvoorbeeld april/mei, hoe mooi zou dat zijn……? 

  Op een rood-groen en voetballend 2021! 

  Namens het bestuur s.v. Bon Boys 

  Gert-Jan Klanderman

  Voorzitter