• Oliebollen Drive Thru 2021
 • Naar aanleiding van het overweldigende succes van vorig jaar, organiseert SV Bon Boys dit jaar opnieuw een Oliebollen Drive Thru!

  Deze actie is van en voor onze jeugdleden. De opbrengst van de oliebollen Drive Thru zal worden gebruikt voor de aanschaf van een voetbal speelelement op het complex. 

  Hoe werkt het?

  Alle jeugdspelers hebben afgelopen week tijdens de training een betselformulier ontvangen waarmee ze oliebollen kunnen verkopen. Eén zakje oliebollen van 11 stuks kost €9,00. Per verkocht zakje oliebollen sponsort Bakker Bart €3,00 aan SV Bon Boys.

  Op zaterdag 18 december zijn de oliebollen klaar en haalt de jeugdspeler deze op in de Drive Thru op de parkeerplaats van SV Bon Boys. Het tijdstip van ophalen maken we op een later moment bekend. De jeugdspeler bezorgt de oliebollen vervolgens bij zijn of haar klanten. 

  Valt er wat te winnen?

  Jazeker! Het team dat gemiddeld de meeste oliebollen verkoopt krijgt een waardebon van €150,00 voor een leuk uitje met het team! Ook voor de speler die de meeste oliebollen verkoopt ligt er een mooie prijs klaar. Laten we Bakker Bart met z’n allen keihard aan het werk zetten en gaan voor een recordopbrengst voor de club!