• Nieuwe trainer JO19
 • Zoals reeds eerder op deze site was te lezen, wordt er achter de schermen druk gewerkt aan de trainersstaf voor volgend seizoen. Ook in de jeugd krijgt de samenstelling van de trainersstaf voor onze prestatieteams langzaam vorm. Met het vertrek van Ramon Kuiper ontstond de uitdaging om wederom een capabele en enthousiaste trainer voor dit team te vinden.

  Wij zijn blij dat we in de persoon van Matthijs Blijham een opvolger voor Ramon hebben gevonden. Matthijs is naar onze mening een trainer die zowel op voetbaltechnisch als persoonlijk vlak past bij Bon Boys en haar ambities. Een trainer die vanuit eigen ervaring weet wat het vraagt om zowel een team als een individu verder te ontwikkelen.

  Matthijs stelt zichzelf even voor:  

  Ik ben Matthijs Blijham, 25 jaar en geboren in Utrecht. Aankomend seizoen zal ik de JO19-1 van Bon Boys onder mijn hoede nemen. De gesprekken met Henry Bennink en Rene Keemers waren positief en gaven mij meteen een warm en goed gevoel om bij deze ambitieuze club aan de slag te gaan. Van jongs af aan ben ik al dag in dag uit met voetbal bezig waarbij ik in mijn jeugdjaren actief ben geweest bij de jeugdopleidingen van FC Utrecht en Feyenoord. Nadat ik de laatste stap van A1 naar het profvoetbal niet heb kunnen maken, ben ik gelijk mijn ambities door gaan zetten in een wat meer beleidsmatige kant in de voetballerij.  

  Momenteel ben ik actief als Hoofd Jeugd Opleidingen bij USV Hercules, de club waar ik ook nog de JO17-1 coach en tevens actief ben in het Eerste Elftal. Volgend seizoen zal ik de overstap maken richting het Oosten doordat ik fulltime aan de slag ga als Coördinator Regioplan bij de FC Twente/Heracles Academie. Als geboren en getogen Utrechter zal ik de omgeving stapsgewijs gaan leren kennen. Ik kijk er daarom ontzettend naar uit om mijn functie bij FC Twente/Heracles te gaan combineren met een rol als trainer van Bon Boys JO19-1. 

  Wij wensen Matthijs veel succes, zowel bij onze club als in zijn nieuwe functie bij de voetbalacademie FC Twente/Heracles.