• Nieuwe Corona spelregels (update 15-1-2022)
 • Per zaterdagmorgen 15-1-2022 (5.00uur) zijn de nieuwe Corona-spelregels van kracht. Hetgeen betekent dat sporten weer meer mogelijk is. Zowel jeugd als senioren kan dus weer trainen en onderling wedstrijden spelen. Hoe de KNVB omgaat met de start van de competitie zullen we binnenkort horen. 

  Op basis van hetgeen we nu weten heeft het bestuur als volgt besloten: 

  Trainen:

  Alle trainingen kunnen per maandag 17-1-2022 hervat worden, volgens het reguliere trainingsschema. Dit geldt dus voor jeugd en senioren.

  Indien seniorenteams al op zaterdag 15-1 of zondag 16-1 willen trainen, dan is dat uiteraard mogelijk. Meld dit dan bij de hoofdleider (Klaas Jansen, Edwin Heinst of Marc Beukert) zodat gecheckt kan worden of er ruimte is (zaterdag 15-1 staat er namelijk ook e.e.a. voor de jeugd gepland).

   

  Kleedkamers en douchen:

  Kleedkamers zijn weer geopend, zowel doordeweeks als in het weekend.

   

  Wedstrijden:

  - Onderlinge wedstrijden: Deze kunnen georganiseerd worden. Bon Boys en trainers nemen hiertoe initiatief;

  - Oefenwedstrijden: Deze kunnen nog niet gepland worden;

  - Competitie: De KNVB zal op korte termijn laten weten per wanneer de competitie wordt hervat. Zodra we meer weten, informeren we iedereen meteen.

   

  Publiek:

  Publiek is helaas niet toegestaan (zie coronaprotocol versie 15-1-2022 wie wel welkom zijn).

   

  Kantine:

  De kantine blijft helaas nog gesloten. We gaan kijken of we op korte termijn een uitgifteloket buiten kunnen creëren (afhaal dus). Hierover volgt volgende week meer informatie.

   

  Corona check:

  De Corona-check blijft van kracht m.b.t. toegang kleedkamers (>18 jaar)

   

  Medegebruikers kantine:

  De externe medegebruikers van de kantine maken hun eigen keuze. Voor hen is de kantine regulier beschikbaar (immers, niet de functie van sportkantine of Horeca).

   

  Vergaderen:

  Vergaderingen doen we bij (sterke) voorkeur online. Indien het echt niet anders kan, dan zijn de 3 bespreekkamers beschikbaar. Kantine is gesloten en lampen blijven dus uit.

   

  Algemeen:

  Binnen hetgeen mogelijk is, probeert Bon Boys alles te regelen en te faciliteren. Voetbal is immers onze passie en sporten is gezond. Voor dat faciliteren en naleven van de spelregels hebben we ongetwijfeld ook (weer) de hulp nodig van leden en ouders. Alsjeblieft, blijf ons en dus elkaar daarbij helpen en ondersteunen. We moeten het samen doen, #RoodGroenVerbindt. Alleen met elkaar krijgen we Corona er (samen) onder.

   

  Op de website staat het actuele Corona-protocol. Bekijk dit protocol.

   

  Heb je vragen, bel ons gerust.

   

  Bestuur SV Bon Boys

  14-1-2022