• Meteen een kraker bij de start voor het eerste
 •  
  Of het dit seizoen ook een topper is, weten we over een tijdje, als het seizoen op gang is. Maar sinds de entree van Bon Boys in de tweede klasse zijn de duels tegen Achilles'12 altijd omgeven van spanning en spektakel.
   
  Twee teams die normaliter aan elkaar zijn gewaagd. Twee teams die allebei aanvallend spelen. Vorig seizoen eindigden ze zelfs samen bovenaan. Dat niet één van de twee kampioen werd, kwam omdat Voorwaarts Twello het beste doelsaldo had. Die zure afloop is weggestopt, het is tijd voor een nieuwe start.
   
  En hoe mooi is dan dit begin: Bon Boys-Achilles'12, komende zondag op De Greune. 
  Met de komst van de ATC'65-spelers Brand Peters en Jasper Scholten is Achilles erop papier op vooruit gegaan. Bon Boys hield de selectie intact en zag Tom Veldhuis overkomen van HSC'21. Beide ploegen kenden een wisselvallig bekertoernooi, waarin goed veldspel was te zien, maar de resultaten soms wat achterbleven. Zo werd Bon Boys onnodig uitgeschakeld, terwijl het voetballend de beste ploeg was in de poule. 
   
  Effectiever worden: dat is dan ook één van de doelstellingen voor de korte termijn. En waar dat dan op de lange termijn eindigt? Dat is niet te voorspellen. Feit is dat de tweede klasse J dit seizoen sterker lijkt dan ooit. De ambities spatten er  bij vele clubs vanaf. Bon Boys en Achilles verstoppen zich niet, beide ploegen willen bovenin mee doen. Of dat lukt, hangt van vele factoren af. Het grappige is dat de ploegen elkaar aan het begin van de voorbereiding al eens tegenkwamen op het toernooi van De Tubanters. Toen won Bon Boys, maar ter nuance: de elftallen waren op dat moment nog zoekende en verre van compleet.
   
  Zondag zal alles anders zijn. Een nieuw seizoen, nieuwe ambities, nieuwe hoop en verwachtingen. Wie oh wie komt er het beste uit de startblokken? 
  Aftrap: 14.00 uur.