• Wat is Bon Boys Kids?

  De Bon Boys Kids is een groep jongens en meisjes die volgens de KNVB-normen in de Jo7 categorie vallen. Elke vrijdag voetballen zij in kleine groepjes onder begeleiding van een coach op het hoofdveld van Bon Boys. De Bon Boys Kids fungeert als tussenstap tussen de Kabouters en de jeugdteams die in competitie voetballen (Jo8-Jo19). Waar het bij de Kabouters vooral draait om het kennis maken met het spelletje, gaat het er bij de Kids om dat de kinderen op hun eigen tempo controle krijgen over de bal en voetbalhandelingen leren beheersen. Het belangrijkste is uiteraard dat de jongens en meisjes plezier hebben en er naar uit kijken om vrijdag weer te mogen voetballen.

  Dit proberen wij te bereiken door in circuitvorm in kleine groepjes van 4 of 5 kinderen verschillende oefenvormen en partijtjes te spelen. Door in kleine groepen te werken lukt het om de kinderen veel persoonlijke aandacht te geven. Aangezien kinderen van deze leeftijd een korte spanningsboog hebben zullen de verschillende oefeningen ongeveer 10 minuten duren, waarna ze naar het volgende onderdeel gaan. De verschillende oefeningen zullen een aantal weken achter elkaar worden geoefend zodat de voetballers steeds vaardiger worden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat elk kind wordt uitgedaagd op zijn eigen weerstandsniveau. Daarom proberen wij bij de oefeningen de kinderen uit te dagen door de oefening aan te passen aan hun niveau.

  We sluiten de trainingen af met een partijspel waarin tegen een ander groepje 4 tegen 4 of 5 tegen 5 wordt gespeeld. Hierbij leren zij om samen te werken en in teamverband zowel letterlijk als figuurlijk het doel te bereiken.

   

  Kleding

  De Kids spelen in tenues met namen van Europese topclubs, onder andere FC Barcelona, Juventus, Bayern München, Schalke 04 en Celtic zijn vertegenwoordigd.  Voor schoenen (veld/sporthal), sokken en een trainingspak dient u zelf te zorgen. Mogelijkheid tot douchen en omkleden is aanwezig. 

   

  Kosten?

  Klik hier voor de kosten dit seizoen.

 • Voor wie, wanneer en waar?

  Voor wie?

  De Bon Boys Kids is bedoeld voor jongens en meisjes die op 31 december van het lopende voetbalseizoen (augustus – juni) 6 jaar zijn. Mocht de situatie daarom vragen zou het natuurlijk kunnen dat ze 5 of 7 jaar oud zijn.

  Wanneer?

  De Kids trainen elke vrijdag van 18.00 tot 19.00. Het seizoen begint eind augustus en duurt tot begin juni. Vanaf midden december tot midden februari is er winterstop en zijn er geen veldtrainingen, wel wordt er dan deelgenomen aan een zaalvoetbaltoernooi.

  Waar?

  De Kids trainen op het hoofdveld

 • Interesse

  Als u geïnteresseerd bent en denkt dat de Bon Boys Kids past bij uw kind(eren), dan kunt u informatie inwinnen en/of uw kind(eren) aanmelden via  mail: kids@bonboys.nl

   

  De eerste twee trainingen kan uw kind vrijblijvend meedoen om te kijken of hij/zij het leuk vindt. Daarna kunt u kijken of u uw zoon/dochter wilt aanmelden.

   

  Ook mensen die de activiteiten voor de Kids willen begeleiden kunnen zich aanmelden