• Kennismaken met Martijn Schuur

 • Maak kennis met Martijn Schuur, speler van Bon Boys 1 en lees wie hij is, hoe hij in Bon Boys 1 is terecht gekomen, hoe hij Bon Boys als club vindt en wat zijn hoogtepunten uit het verleden zijn.

   

  Wie ben ik?

  Naam :              Martijn Schuur

  Woonplaats :      Haaksbergen

  Leeftijd :            32 jaar

  Rugnummer :     3

  Werk/studie :     Ik werk bij DC-HR in Enschede

  Hobby’s :           Voetbal en Darten.

   

  Hoe kom je in Bon Boys 1 terecht?

  Ik speel nu inmiddels 12 jaar in het 1e elftal van Bon Boys en ga volgend seizoen beginnen aan mijn 13e seizoen. Vroeger heb ik eigenlijk alle selectie elftallen van de jeugd doorlopen en ben 4 jaar gestopt geweest i.v.m. werk. Ik voetbal heel mijn leven al bij de Bon Boys (Rood/groen hart). Bon Boys en voetbal zijn een erg belangrijke factor in mijn leven. We hebben een enorm hecht team, dit voelt als een familie voor mij.

  Hoogtepunten uit het verleden?

  Ik heb in de 12 jaar verschillende hoogtepunten meegemaakt. Wat betreft teamprestaties zijn we 2 keer kampioen geworden en hebben we 2 periodes gepakt. Een persoonlijk hoogtepunt was mijn winnende goal uit bij Tubanters. Hierdoor wisten we in de 93e minuut toch nog een periode te pakken.

  Hoe vind je Bon Boys als club?

  Bon Boys voelt voor mij als thuis. Het is een enorm warme club. Nergens in de 2e klasse zie je zowel uit en thuis zoveel supporters langs de lijn als bij Bon Boys. Inmiddels hebben we ook een enorm goede band met ze opgebouwd. Nogmaals wil ik alle supporters bedanken voor hun steun en toeverlaat.

  Wensen/Doel?

  Dit jaar een periodetitel pakken en daarmee geschiedenis schrijven door te promoveren naar de 1e klasse.

  Je hoeft geen goede voetballer (technisch vaardig) om in het 1e elftal te voetballen, met passie en wil kom je een heel eind.        #12e seizoen in 1.