• Kennis maken met Dave Visser
 • Wie ben ik?

  Mijn naam is Dave Visser (rugnummer 4), 27 jaar en woonachtig in Eibergen. Daar woon ik samen met mijn vriendin. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Flynth in Lochem als Accountant. Naast mijn werk studeer ik ook nog. Momenteel zit ik in het derde studiejaar van de opleiding tot Accountant Administratieconsulent op het Saxion in Enschede. Mocht ik een keer wat tijd over hebben dan lees ik graag een boek. Ik denk dat de meeste mensen dit niet van mij verwachten.

  Hoe kom je in Bon Boys 1 terecht?

  Dit is mijn eerste seizoen in Bon Boys 1. Hiervoor heb ik een aantal jaar in het eerste van FC Eibergen gevoetbald. Vorig jaar heb ik de keuze gemaakt om naar Bon Boys te gaan omdat ik nog wat hoger wilde voetballen. Bij FC Eibergen speelden wij voornamelijk in de 3e of 4e klasse. De keuze voor Bon Boys was voor mij niet zo lastig omdat er al een aantal jongens uit Eibergen op de voetbalvelden in de Veldmaat te vinden waren. Daarnaast kende ik al een aantal jongens uit Haaksbergen.

  Hoogtepunten uit het verleden?

  Veel hoogte- en dieptepunten meegemaakt tijdens mijn voetbalcarrière. Dat waren dan hoofdzakelijk de goed gevierde kampioenschappen, helaas zo ook de degradaties bij FC Eibergen. Als ik naar mijn persoonlijke prestaties kijk dan ben ik er erg trots op dat ik dit seizoen in het eerste van Bon Boys speel. Het is toch altijd maar afwachten hoe het zal lopen als je de overstap maakt naar een andere club.

  Hoe vind je Bon Boys als club?

  Bon Boys is naast  een heel ambitieuze club zijn, ook nog eens heel gezellig! Naast het leveren van prestaties op het voetbalveld worden er de nodige uurtjes in de kantine doorgebracht. De supporters zie je bij elke thuis- en uitwedstrijd. Ik heb dan ook soms het idee dat er bij uitwedstrijden meer supporters van Bon Boys zijn dan van de thuisspelende ploeg. Daarnaast komt ook mijn moeder elke wedstrijd kijken en is ze al aardig ingeburgerd bij de Bon Boys.