• Kaboutervoetval Bonboys
 • Waarom kaboutervoetbal?

  s.v. Bon Boys Haaksbergen wil de drie-, vier- en vijfjarigen een mogelijkheid bieden om te sporten. Samen plezier maken staat hierbij centraal. Onze Kabouters moeten met plezier en enthousiasme naar Bon Boys komen en weer reikhalzend uitzien naar een volgende keer. Dit zal gerealiseerd worden met tal van activiteiten. Naast voetbal zullen de Kabouters ook andere teamsporten en activiteiten ontplooien. De allerjongsten worden vooral bezig gehouden in spelvormen, terwijl de oudsten wat meer gericht op de voetbalsport worden vermaakt. Het samen spelen en doelen bereiken zal een goede leer zijn voor het verdere leven van onze Kabouters. 

  Kinderen bewegen vooral om het genoegen van het bewegen zelf. Ze kunnen ook eindeloos genieten van het herhalen van bewegingen en uiten in hun bewegingen wat ze voelen. Kinderen spelen om elkaar te ontmoeten en om met elkaar om te gaan. Bewegingssituaties kunnen spannend zijn voor kinderen en daardoor worden kinderen uitgedaagd om mee te bewegen.

 • Voor wie, wanneer en waar?

  Voor wie?

  Het Kaboutervoetbal is bestemd voor alle jongens en meisjes van drie tot en met vijf jaar.

  Wanneer?

  De Kabouters trainen eens in de twee weken op vrijdagavond van 17.45 uur tot 18.45 uur.. Het Kaboutervoetbal start in september en eind februari na de winterstop. Als de Kabouters om 17.45 uur op het veld klaar staan wordt in principe in spelvorm veel met de bal gedaan en als het enigszins kan buiten op het voetbalveld. Als de weersomstandigheden dit niet toe laten, zullen we gebruik maken van de sporthal van de Bonifatiusschool. De Kabouterseizoenen lopen van september tot en met december en van februari tot en met juni

   

 • Interesse?

  Als u geïnteresseerd bent en denkt dat Kaboutervoetbal past bij uw kind(eren), dan kunt u informatie inwinnen door een mail te sturen naar kaboutervoetbal@bonboys.nl en/of uw kind(eren) aanmelden door het aanmeldingsformulier op de website in te vullen en op te sturen naar: administratie@bonboys.nl 

  Ook mensen die activiteiten voor de Kabouters willen begeleiden, kunnen zich aanmelden

 • Speeldata
 • Kleding en kosten

  Kleding

  Alle toplanden van de mondiale voetbalwereld zijn aanwezig bij SV Bon Boys. De Kabouters beschikken over de tenues van Zweden, Italië, Spanje, Argentinië, Engeland, Mexico, Schotland, Duitsland en uiteraard Nederland. Voor schoenen (veld/sporthal), sokken en een trainingspak dient u zelf te zorgen. Mogelijkheid tot douchen en omkleden is aanwezig. 

  Kosten?

  s.v. Bon Boys Haaksbergen wil de Kabouters de mogelijkheid bieden om te sporten. Samen plezier maken staat centraal. Dit zal gerealiseerd worden met tal van activiteiten. De kosten hiervoor houden we zo laag mogelijk. Bekijk hier de actuele kosten per seizoen.