• JO9 4 tegen 4 toernooi

  • Afgelopen zaterdag, 14 januari,  begon het tweede deel van het seizoen 2022 - 2023  voor de JO9-2 t/m JO9-5.

    Als voorbereiding op de competitiestart van aankomend weekend werd er onderling een 4 tegen 4 toernooi gespeeld. Door de beste 8 teams van Europa werd in twee poules gestreden en volgden daarna de kruisfinales en de finale. Met dank aan een groot aantal leiders en trainers werden onder droge omstandigheden de velden uitgezet. Mathijs L had alles tot in de puntjes voorbereid, maar was op het laatste moment helaas zelf afwezig. Maar zelfs ondanks zijn afwezigheid zorgde hij ervoor dat het toernooi heel goed verliep, tot aan de pen in de stand die werd bijgehouden. Dank daarvoor. Bij de start van het toernooi begon het te regenen, en dat is eigenlijk niet meer opgehouden. De spelers hadden daar  zichtbaar minder moeite mee dan de begeleiding

    Met wedstrijden als Barcelona tegen PSG en  Real Madrid tegen Borussia Dortmund waren alle wedstrijden van zeer hoog niveau en spannend. De finale werd uiteindelijk gespeeld tussen AC Milan en Liverpool, en werd Liverpool de uiteindelijke winnaar onder de bezielende leiding van Ronnie.

    Doorweekt maar voldaan kon iedereen na afloop van het toernooi gelukkig in de kantine onder het genot van een broodje knakworst iets opwarmen. De knakworsten werden aangeboden door Marloes Hair at Home, waarvoor dank.

    Een mooie start van het jaar, iedereen succes volgende week bij de start van de competitie en dank aan iedereen die geholpen heeft.