• JO13-1 wint ook het 2e competitieduel overtuigend
 • Bon Boys JO13-1 - Longa'30 JO13-1, uitslag 7-0

  Na de dikke overwinning vorige week in de seizoensouverture bij Veluwezoom was Longa'30 de volgende tegenstander. Longa begon de competitie met een nederlaag en was dus gebrand op een goed resultaat.

  De goede bedoelingen van de mannen uit Lichtenvoorde konden echter na 8 minuten al de prullenbak in. Na een stormachtig begin stond het toen namelijk al 3-0 en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. In het restant van de 1e helft was het spelbeeld hetzelfde. Bon Boys viel aan en Longa'30 stond met de rug tegen de muur. Na 30 minuten eenrichtingsverkeer stond het 6-0 halverwege en dat was niet eens geflatteerd te noemen.

  Net als vorige week was het verschil al in de 1e helft gemaakt en werd na rust verzuimd de score verder op te voeren. Het voetbal was niet slecht, maar doordat de wedstrijd al gespeeld was ontbrak het venijn in het spel. Bon Boys liet de teugels wat vieren en verder dan 1 eigen doelpunt van Longa'30 kwamen we niet meer.

  Net als vorige week met Lars van Amsterdam konden we vandaag ook weer een beroep doen op een speler van de JO12-1. Nadat Lars vorige week al goed debuteerde viel vandaag Julian Goorhuis prima in. JO12-1 bedankt !

  1-0 Jamal Yilmaz, 2-0 Tijmen van der Meer, 3-0 Sam Oosterhuis, 4-0 Sam Oosterhuis, 5-0 Cas Meijer, 6-0 Sem ten Hagen, 7-0 eigen doelpunt