• Hoofdtrainer Berthil ter Avest haalt UEFA A-diploma
 •  In een seizoen zonder vreugde viel er zaterdagmiddag toch nog iets te vieren voor onze hoofdtrainer Berthil ter Avest. Berthil haalde op De Greune zijn UEFA A-diploma, dat vroeger oefenmeester 1 werd genoemd. Daarmee mag hij op het allerhoogste niveau bij de amateurs trainen, en als assistent in het betaalde voetbal aan het werk. 
   
  Vanwege corona zag het traject er in de eindfase anders voor hem uit. Berthil liep stage bij SVZW, maar door de pandemie kwam daar een voortijdig einde aan. In overleg met de KNVB werd besloten dat Berthil af kon studeren bij zijn eigen club Bon Boys.
   
  Nadat hij donderdagavond bij een training van het eerste en tweede elftal werd beoordeeld, volgde zaterdagmiddag het laatste deel: een wedstrijd tussen Bon Boys 1 en Bon Boys 2 (3-1). Berthil slaagde met glans en daarmee kwam er met succes een eind aan een intensieve periode, die door corona vele hindernissen kende. 
   
  Namens Bon Boys: van harte Berthil met dit prachtige diploma. Zoals bekend vertrekt onze hoofdtrainer na 5 mooie jaren aan het eind van het seizoen naar Voorwaarts Twello.