• Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen.
  • Mijn naam is Martin Bennink, 59 jaar en woonachtig in Enschede, waar ik samen ben met mijn vrouw Marion en onze zoon Mathew. Overdag ben ik werkzaam bij de zorginstelling 's Heeren Loo als ambulant medewerker en daarnaast pedagogisch activiteitenbegeleider bij de Vital Company.

    Wat het voetbal aangaat heb ik de afgelopen 27 jaar veel ervaring opgedaan als pupillen- en juniorentrainer, tevens ben ik hoofdtrainer geweest bij een aantal clubs. De opleiding als coach welke ik gevolgd heb is Oefenmeester 2.

    Door mijn broer Henry ben ik enthousiast gemaakt voor de functie van technisch coördinator onderbouw. Vooral het binden/verbinden van mensen en dat een ieder telt bij de club spreekt mij enorm aan. Op 7 augustus zijn we begonnen met de inlooptrainingen voor alle jeugdleden en ik heb inmiddels ook een aantal bekerwedstrijden gezien. Ik kijk er naar uit om de komende periode alle kader bij de onderbouw en ook in de andere geledingen te leren kennen.

    Een ieder wens ik een sportief voetbalseizoen en een vruchtbare samenwerking.