• Fysiotherapie

  Preventie

  Voetbal, we vinden het allemaal heel leuk. Trainen, wedstrijden, doelpunten maken, winnen en verliezen. Het hoort er allemaal bij. Helaas zien we ,ook bij de jongere jeugd, steeds meer blessures ontstaan. Voetbal is een contactsport dus je kunt blessures nooit helemaal voorkomen. Het is echter van belang dat de spelers ‘klaar’ zijn om de belastingen die bij het voetballen horen fysiek aan te kunnen. De bewegelijkheid van de gewrichten moet voldoende zijn, de (loop) coördinatie moet goed zijn, de rompstabiliteit moet goed zijn en er moet voldoende kracht in de spieren aanwezig zijn. Dit is allemaal train baar en er is een preventief programma gemaakt waar alle bovenstaande aspecten aan bod komen.

  Bon boys vindt het erg belangrijk dat er aandacht besteed word  aan dit preventieve programma om er voor te zorgen dat er zo veel mogelijk blessures voorkomen kunnen worden. Een aantal voorbeelden kun je zien door op de onderstaande link te klikken

  Het programma wordt uitgezet bij alle (jeugd)selectieteams waarbij de trainers geïnstrueerd worden door fysiotherapeuten van Fysio Noordman. Ook trainers van de andere voetbalteams van bon boys die interesse hebben in dit programma kunnen zich melden bij Gary Noordman, Ilse Perik of Jesse Wiefkes. Zij zijn aanwezig op de trainingsavonden van bon Boys 1.

   

  Blessure

  Toch een blessure gekregen?

  Weet je niet goed wat er is of je wilt graag een beoordeling of advies? Mail dan even naar een van de onderstaande personen om een afspraak te maken. Je kunt dan door een sport fysiotherapeut beoordeeld worden en advies krijgen op de trainingsavonden van de 1e selectie. Tevens is het mogelijk om een (kosteloze) beoordeling te krijgen bij fysiotherapie Noordman. Je moet dan wel even aangeven dat je bij de bon boys speelt en een beoordeling van een klacht wilt hebben. Indien het daarna  nodig is om behandeld te worden dan worden de behandelingen gedeclareerd bij je zorgverzekeraar.

   

  Contactpersoon

  op dinsdagavond aanwezig: Gary Noordman

  op donderdagavond aanwezig: Nick Hilderink 

   

  Afspraak Fysiotherapie Noordman , Weertseriet 17. Telefoon: 053-5721338

   

  Meer informatie kun je hieronder vinden

   

  Preventief programma jongens en heren voorbeeldfilmpjes:

  Preventief programma meisjes en dames voorbeeldfimpljes: