• Familiedag 2018 (30 juni)
 • Aan alle leden en ouders,

  Zin in een leuke, sportieve en gezellige dag??

  Meld je dan aan voor FIFA18, Schalke ’04 voetbalclinics, waar je lekker een potje kunt voetballen, we zetten onze (beker)kampioenen in het zonnetje, lunchen samen en aan het eind van de middag is er uiteraard een hapje en drankje!

  Op 30 juni is namelijk onze jaarlijkse familiedag.

  De dag waarop we bij elkaar komen om het seizoen af te sluiten door samen te sporten, te eten, stil te staan bij wat we bereikt hebben, vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en samen wat te drinken op het seizoen dat dan al weer achter ons ligt.

  In de ochtend kunnen de kinderen meedoen aan de EBonB18, het FIFA toernooi van Bon Boys. We spelen van 10.00 uur tot 12.30 uur. Zorg dat je er om 9.45 uur bent om in te checken. De prijsuitreiking is om 12.45 uur.

  Dan gaan we rond 13.00 uur samen lunchen en staan we kort stil bij wat we samen bereikt hebben dit seizoen.

  Schalke ’04 verzorgt met allerlei leuke voetbalspelen het voetballende deel. Vanaf 14.00 uur start de DJ met de muzikale omlijsting en rond 15.00 uur gaan we de (beker)kampioenen in het zonnetje zetten.

  Om 16:00 uur kun je op het grote scherm de eerste achtste finale van het WK Voetbal volgen.

  Veel te doen. Jij bent uitgenodigd, net als de mensen van de Noaberpoort, Aveleijn, walking football, de vrijwilligers, ereleden, leden van verdienste en onze sponsoren. 

  Wil je meedoen?

  Meld je aan via onderstaand formulier of stuur een mail naar: redactie@bonboys.nl. Vermeld met hoeveel mensen je deelneemt aan resp. EBonB18, Schalke ’04 clinics en de lunch.

   

  Tot 30 juni op onze familiedag! Je bent van harte welkom en zien uit naar je komst!  

   

  Sportieve groet,

  Harm, Frank, Henny, Edwin en Richard

  Bestuur SV Bon Boys

   

  PS. Houd de website de komende weken in de gaten. Het programma kan nog uitgebreid worden of iets wijzigen.