• Eerste prijs van 2020 is binnen!
 • JO11-1 nam deel aan het LOF Top 12 toernooi bij VV Twenthe Goor afgelopen zaterdag. 

  Gelukkig bleef het droog, maar de wind was flink fris! De boys hadden er zin aan en klaagden geen moment. Het was een treffen met flink wat bekenden. De jongens, trainers en zelfs de ouders langs de lijn kennen elkaar ondertussen al aardig; we komen elkaar regelmatig tegen. De spelers weten soms ook precies wie er in welk team zit en wie ze in de gaten moeten houden.

  Het toernooi kende een mooie opzet, met 4 poules van 4 teams. Niet de minste clubs namen deel, waaronder Zutphen, ATC’65, Excelsior, Quick ’20 en Achilles ’12. Gespeeld werd op de 2 mooie kunstgrasvelden van Twenthe Goor. In onze poule mochten we de eerste wedstrijd gelijk tegen een mooie tegenstander aantreden (Excelsior). Ik weet niet wat onze jongens vrijdagavond hadden gedaan of gegeten, maar dat moeten ze vaker doen! Excelsior werd van het kastje naar de muur getikt en op felheid volledig afgetroefd. Einstand 4-0 voor Bon Boys. In de volgende 18 minuten werd er minder strek gespeeld, maar wel gewonnen van Witkampers met 1-0.

  Daarna was NEO aan de beurt en na de 3-0 overwinning bereikten we de 2e ronde als poulewinnaar. Voor de plekken 1 t/m 8 mochten we vervolgens tegen Victoria proberen een stapje dichter bij de finale te komen. We hadden nog wel wat goed te maken tegen de groen-witte gasten uit Enschede. In de competitie lieten we ons daar lelijk verrassen en dat kostte ons uiteindelijk het kampioenschap. De sympathieke trainers van Victoria waren ons al mooi aan het uitdagen tijdens de lunch. Na de wedstrijd gaven ze ons echter sportief de hand en feliciteerden ze ons met de terechte 2-0 winst!

  In de halve finale stond een kraker op het programma: Bon Boys - ATC’65. De afgelopen jaren hebben we prachtige duels tegen hen uitgevochten waarbij we beiden goede en minder goede herinneringen hebben. Dit keer was Bon Boys een kleine klasse beter. Hoewel de 1-0 mager was, was het dik verdiend, zo waren de woorden van de trainer van ATC. De finale was bereikt! In de andere halve finale vochten Achilles ’12 en Quick’20 uit wie het tegen de rood-groene boys mocht opnemen. De club uit Hengelo won met 3-0 en zodoende stond er een pikante ontmoeting op het center court.

  Komende week namelijk treffen Bon Boys en Achilles’12 elkaar ook in de achtste finale van beker. De finale werd voor ons een heerlijke afsluiting van een perfect en strak georganiseerd toernooi (met de complimenten voor VV Twenthe Goor)! Onze jongens hielden het niveau van de eerdere wedstrijden vol en met een dik verdiende 4-0 winst mochten we (zonder ook maar 1 tegengoal!) de grootste beker in ontvangst nemen.

  Dat was een lekker begin van 2020!