• Bon Boys zondag op jacht naar eerherstel

 • Het eerste elftal van Bon Boys kan wel weer een oppepper gebruiken. Na twee nederlagen op rij, snakt de ploeg naar een driepunter. Die hoopt de ploeg zondag tegen Suryoye toe te voegen aan het totaal.
   
  Het goede nieuws: Op basis van het beste doelsaldo is Bon Boys nog steeds koploper.  Maar uiteraard knaagt het even als je twee keer achter elkaar verliest. Twee onnodige nederlagen, omdat er met het veldspel niet zo veel mis was en Bon Boys zowel tegen BWO als ATC’65 een overwicht had. Althans tot aan het strafschopgebied. Klopt: het zit Bon Boys ook even niet mee, gezien alle afwezigen, maar daar staat tegenover dat de jeugdige vervangers hebben laten zien dat het met de toekomst wel goed zit. Dat bleek afgelopen dinsdag nog toen er met een veredelde Beltona-ploeg met overtuigende cijfers van PH werd gewonnen: 5-1. 
   
  De grootste winst van die wedstrijd was dat Bon Boys weer makkelijk tot goals en kansen kwam. Hopelijk krijgt dat zondag een vervolg tegen Suryoye. De Enschedeërs hebben een wisselvallige eerste seizoenshelft achter de rug, waarin de prestaties wat achterbleven bij de verwachtingen. Op een goede dag kan de formatie van Paul Krabbe van iedereen winnen, dat is bij Bon Boys bekend. 
  Nog altijd staat ons eerste elftal er uitstekend voor en het heeft er alle schijn van dat de komende weken de ziekenboeg wat leeg gaat stromen.
   
  Kom onze jongens steunen, zondagmiddag. Aftrap 14.00 uur.