• Bon Boys zondag op bezoek bij SDC’12
 • Na de ongelukkige 1-0 nederlaag tegen Schalkhaar wacht het eerste elftal van Bon Boys de volgende uitdaging: SDC’12 uit. In Denekamp waren de ontmoetingen tussen beide clubs de laatste jaren altijd boeiend en onvoorspelbaar.  
   
  Beide ploegen hebben na de eerste drie duels het acceptabele aantal van zes punten te pakken. SDC verloor het openingsduel bij Achilles en maakte daarna indruk met zeges op Schalkhaar en Suryoye. Bon Boys won de eerste twee duels, en ging vorig weekend voor het eerst onderuit. Kortom: wie behoudt de aansluiting met de bovenste ploegen? Dat is zondag de insteek tussen de twee goede bekenden. Onlangs kwamen beide clubs elkaar nog tegen op het toernooi van NEO en toen eindigde het duel onbeslist: 3-3. 
   
  Bon Boys weet wat het te wachten staat. SDC is een elftal met specifieke wapens: denk aan de gevaarlijke standaardsituaties, de fysieke kracht in de aanval en de snelheid in de omschakeling. 
   
  Voor Bon Boys waren afgelopen zondag de druiven zuur, maar aan de andere kant bewees het duel tegen Schalkhaar ook dat de ploeg van Rob Haveman op een goede dag het elke tegenstander lastig kan maken. Voor een goed resultaat in Denekamp heeft Bon Boys weer zo’n goede dag nodig, dat heeft het verleden wel uitgewezen.