• Als je naar de stand op de ranglijst kijkt dan lijkt het alsof er een fout is gemaakt. Schalkhaar, de nummer 13 na zeven duels? Dat lijkt niet te kloppen. Toch is dat op dit moment de realiteit voor de club, die doorgaans in de nok van de stand te vinden is. 
     
    Schalkhaar raakte in de zomer wat spelers kwijt, maar dan nog komt deze lage klassering als een verrassing. Wie naar de selectie kijkt ziet nog altijd de nodige vertrouwde namen van de voorbije jaren. En toen was Schalkhaar één van de beter voetballende ploegen van de tweede klasse. Het kan ook haast niet anders of de ploeg van de vertrekkende trainer Marcel Geestman gaat nog de nodige punten pakken dit seizoen. Afgelopen zondag was Schalkhaar lange tijd niets minder dan titelkandidaat ATC’65. De ploeg kwam alleen een vroege achterstand niet meer te boven.
     
    Het is aan Bon Boys om te voorkomen dat Schalkaar zondag al de weg naar boven gaat vinden. De ploeg van Matthijs Blijham kende een goede week door eerst Reutum vrij eenvoudig te verslaan, waarna afgelopen woensdag de laatste 32 van het bekertoernooi werd bereikt. Hopelijk wordt die lijn zondag onder de rook van Deventer doorgetrokken.