• Bon Boys wint ook tweede duel in Tukker Cup
 • Bon Boys is na twee duels in de Tukker Cup al zeker van een plek in de volgende ronde. De ploeg van Berthil ter Avest won dinsdagavond ook het tweede duel.
   
  Nadat eerder LSV werd verslagen, werd nu Victoria'28 geklopt. In Enschede werd het 0-6. Bij rust was het 0-2. Omdat Bon Boys zondag geen competitie had, werd er aangetreden met spelers uit de eerste selectie. 
  Aan de hand van oud-Bon Boys-trainer Jeroen Kiepman probeert Victoria zich na een paar mindere jaren weer op te richten. Uiteraard gaat dat met vallen en opstaan. Tegen Bon Boys kwam de ploeg al na een minuut op achterstand, maar omdat de bezoekers na een sterk openingskwartier de teugels wat lieten vieren bleef de schade tot aan de rust beperkt. Bon Boys domineerde, maar mistte de urgentie in de afwerking.
   
  Bon Boys, in voorbereiding op het duel van zondag bij SDC'12, was in de tweede helft ook voortdurend op de helft van de thuisploeg te vinden. Dat overwicht ging gepaard met enkele dotten van kansen. Pas in de laatste twintig minuten werd het kwaliteitsverschil in de score ook uitgedrukt: 0-6.
   
  Bon Boys speelt op 5 november de laatste groepswedstrijd. Tegenstander in Oldenzaal is dan Quick'20, dat na twee duels ook nog zonder puntenverlies is.