• Bon Boys wint oefenduel bij Enter Vooruit
  •  

    Bon Boys heeft de voorbereiding hervat met een 4-1 zege bij Enter Vooruit. De ploeg van oud-HSC'21 en Heracles-speler Peter Schulte, komt net als Bon Boys uit in de tweede klasse. De Entenaren staan derde en doen nog mee om de titel.

    Na de nipte nederlaag bij SVZW was dit voor Bon Boys het tweede oefenduel. Na wekenlange absentie maakte Milan Bultman zijn rentree. Daar stond tegenover dat Martijn Schuur ontbrak vanwege ziekte, terwijl Erik Makkink en Tom Veldhuis geblesseerd langs de kant zaten. Voor Tafun Hazir en Jeffrey Zijlstra kwam het duel ook nog te vroeg. Bon Boys was voor rust de betere ploeg en kwam via Martijn Richters verdiend op voorsprong. Verdedigend gaf de ploeg niets weg.


    Nadat Bon Boys via Martijn Richters op 2-0 was gekomen, kende het na rust even een mindere fase, waarin de thuisploeg wat feller van zich afbeet. Waar Bon Boys in de eerste helft de kansen afdwong via dominant aanvalsspel, werd het na de pauze vooral gevaarlijk vanuit de omschakeling. Via Mika Beukert en Martijn Richters werd het 4-0, voordat Enter Vooruit in de slotfase nog wat terugdeed. Al met al wederom een nuttige oefenwedstrijd tegen een goede ploeg, die vorige week maar met 1-0 verloor van derde divisionist en plaatsgenoot HSC'21.


    Bon Boys sluit de oefencampagne dinsdagavond af met de kwartfinale in de Tukker Cup bij GFC. Zondag wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen de revelatie van het seizoen: NEO.