• Bon Boys wil weer eens winnen
  • Het is even wennen, twee keer achter elkaar verliezen. Het is Bon Boys de laatste jaren nog niet zo vaak overkomen, maar het is wel de realiteit. Zondag bij Wijhe'92 hoopt de ploeg het pad van succes weer te vinden.
     
    Paniek? Natuurlijk niet. De wedstrijden tegen Barbaros en Suryoye boden wel degelijk aanknopingspunten. Aan de andere kant moeten we ook de ogen niet sluiten voor de dingen die beter moeten. Afgelopen dinsdag wist Bon Boys in de Tukker Cup tegen een combinatieteam van Quick'20 in elk geval vier keer het net te vinden (4-3 winst) en dat is wellicht een stimulans voor zondag als Wijhe de tegenstander is.
     
    Beide clubs kwamen elkaar nog nooit eerder tegen. Wijhe is debutant en heeft tot dusverre evenveel punten als Bon Boys, dat wel een duel minder speelde. Dat neemt niet weg dat de promovendus een prima start heeft in de nieuwe omgeving van de tweede klasse. Opvallend detail: die 9 punten werden allemaal gepakt op eigen bodem. Drie keer thuis gespeeld, drie keer gewonnen.  Bon Boys moet dan ook aan de bak, onder de rook van Zwolle. Met het oog op het inhaalduel van volgende week tegen WSV zou een zege een flinke opsteker zijn.