• Bon Boys wil goede start vervolg geven
  • Toen de competitieleider het competitieprogramma ontrolde, wisten we bij Bon Boys één ding zeker: tijd om even rustig achterover te leunen is er niet.

    De ploeg van Berthil ter Avest heeft vanaf de start meerdere cols op de weg, om het maar even in wielertermen aan te geven. Na de zwaarbevochten, maar verdiende zege op Achilles'12 wacht zondag alweer de volgende krachtmeting tegen een Hengelose ploeg: Barbaros.

    Even leek het erop dat Barbaros een flink jasje uit moest doen nadat er meerdere spelers waren vertrokken, maar toen de mist was opgetrokken bleek er toch weer een sterke formatie te staan. Barbaros maakte in de voorbereiding de nodige indruk, het won van Stevo en het bracht SVZW in de beker aan het wankelen. Kortom: na een teleurstellend seizoen is er bij de club nieuw elan getankt.
    Wat dat betreft komt de situatie wel een beetje overeen met Bon Boys.

    Barbaros begon de competitie met een punt bij Wijhe'92 en de ploeg is er alles aan gelegen om de eerste zege voor eigen publiek binnen te halen. Bon Boys zal dan ook net zo gewapend moeten zijn als tegen Achilles toen een fantastische teamgeest het fundament was onder de eerste driepunter van het seizoen.