• Bon Boys verslaat WVV'34 in oefenwedstrijd
  • Nadat beide ploegen elkaar in juni nog in evenwicht hielden, maakte Bon Boys dinsdagavond wel het verschil tegen WVV'34. In Hengevelde werd het 3-0 voor de ploeg uit de Veldmaat. 

     

    Het eerste elftal heeft een drukke week. Na de zege op Heino afgelopen, wachtte dinsdag WVV en vrijdagavond komt Hulzense Boys voor de beker naar De Greune. Trainer Rob Haveman greep het duel tegen WVV aan om de spelers die tegen Heino op de bank zaten, nu de nodige speelminuten te geven. Daardoor zag het elftal er op vier plekken anders uit, terwijl Erik Makkink en Mika Beukert nog geblesseerd langs de kant stonden. 

    WVV begon stormachtig aan de wedstrijd, die in vroegere tijden als de derby werd gezien door beide clubs. Die scherpe randjes zijn er inmiddels wel vanaf. Dat neemt niet weg dat WVV - een uitstekende derdeklasser die dit seizoen ongetwijfeld hoge ogen gaat gooien - er bovenop zat en in de eerste fase van het duel ook de bovenliggende partij was. Bon Boys was zoekende, maar na een minuut of twintig kantelde het wedstrijdbeeld. De bezoekers vonden steeds beter de vrije man en bouwden langzaam maar zeker aan een veldoverwicht. Waar de thuisploeg ook een paar keer dreigend was, raakte Youri Gersmann de binnenkant van de paal. Vlak voor rust zette Dani Bultman Bon Boys op 0-1. Helaas raakte hij bij dat moment ook geblesseerd aan de enkel.

    Bon Boys begon matig aan de tweede helft, maar net als voor rust werd het gaandeweg het duel beter. WVV was moegestreden en hoewel er volop werd gewisseld, was Bon Boys in die eindfase de betere ploeg. Na een overtreding op Stefan Overbeeke benutte Jeffrey Zijlstra een strafschop (0-2) en vlak voor tijd schoot de spits nog een vrije trap van dichtbij binnen: 0-3.