• Bon Boys staat open voor zaterdagvoetbal

 • Je ziet het overal in den lande. Het voetballen op zaterdag voor seniorenteams wordt steeds populairder. Ook binnen traditionele zondagclubs zoals wij zijn.

   

  Maar wij sluiten onze ogen niet voor nieuwe ontwikkelingen in de moderne tijd en daarom staan we open voor spelers die een voorkeur voor de zaterdag hebben. Dat opent de deur naar de toekomst. Daarom bieden wij iedereen ook de mogelijkheid aan om op zaterdag een balletje te gaan trappen op De Greune. Spelers, teams, mannen, vrouwen, meiden, jongens, jong of ‘oud’!  

  Wie interesse heeft, meld je dan voor vragen bij Edwin Heinst (coördinator senioren) of zoek contact met onze ledenadministratie (administratie@bonboys.nl) om je aan te melden.

  Onze ambitie is helder: met ingang van seizoen 2018-2019 willen we graag starten met 1 of meer seniorenteams op de zaterdag. De faciliteiten hiertoe worden vanzelfsprekend geregeld. 

  Wellicht ten overvloede: Bij Bon Boys wordt aan de status van de zondag niet getornd. De ‘zondagtak’ blijft het prestatieve deel van onze vereniging.