• Bon Boys snakt naar driepunter

 • Het eerste elftal is na een lange droogte weer toe aan het zoet van een overwinning. Na één punt uit de laatste drie duels wacht nu de uitwedstrijd bij Lemelerveld, dat de punten hard nodig heeft om onderin weg te komen.
   
  Na één punt uit de laatste drie duels begint Bon Boys zondag voor het eerst dit seizoen als de nummer twee aan een wedstrijd. Geen reden tot paniek, uiteraard. Vooral ook, omdat er met het veldspel de laatste weken niet zoveel mis is. Daarnaast is het mooi om te zien dat de eigen jonge jongens zich uitstekend staande houden. Afgelopen zondag stonden er op het laatst vijf tieners in de ploeg en dat is een prachtige ontwikkeling. 
   
   Laten we het erop houden, dat het de laatste tijd niet altijd meezat. En dat overkomt elke ploeg op elk niveau wel eens in een lange competitie. Positief is dat ook de blessurelijst langzaam maar zeker kleiner wordt. Voor doelman Wouter Lankheet komt het duel bij Lemelerveld nog net iets te vroeg, maar daar staat tegenover dat Koen Somhorst, Niels Rupert en Daan ten Dam weer volledig beschikbaar zijn. Stefan Overbeeke keert vrijdag na een maand Engeland terug in de Veldmaat, zodat zijn rentree in de komende periode ook te verwachten is. Mika Beukert ontbreek zondag wel. Hij is geschorst.
   
  Met Lemelerveld treft Bon Boys een fysiek sterke tegenstander, die op het eigen gras er ongetwijfeld een strijd van wil maken. Bon Boys zal dan ook gewapend moeten zijn. Ondanks de tegenvallende resultaten de laatste weken is het vertrouwen in de groep nog altijd groot.