• Bon Boys sluit beker goed af
  • Bon Boys wist voor de laatste groepswedstrijd al dat de weg naar de tweede ronde was afgesloten, maar de ploeg van Berthil ter Avest pakte op de valreep alsnog de eerste overwinning. Het nog ongeslagen Be Quick Zutphen werd in eigen huis met 4-2 geklopt. De zege van Bon Boys was verdiend. Enig smetje waren de twee weggegeven tegengoals, want vijf minuten voor tijd laafde het elftal zich nog aan een comfortabele 4-0 voorsprong.

    Be Quick had in de eerste twee groepsduels de nodige indruk achtergelaten, maar de technische vaardige thuisploeg had zaterdag op een paar oprispingen na niet veel in te brengen tegen Bon Boys, dat op basis van het vertoonde spel eigenlijk een ronde verder had moeten gaan. Hoewel Bon Boys voor rust al Tom Veldhuis en Dave Visscher geblesseerd zag afhaken, bleven de bezoekers de betere ploeg. Vooral na rust was Bon Boys oppermachtig en sneed de ploeg meerdere keren door de Zutphense defensie . De treffers werden gemaakt door Martijn Richters (3x) en Koen ter Hogt. 

    Het tweede en derde elftal bekeren wel door. Bon Boys 2 versloeg het derde van HSC'21 (4-1) en ons derde had aan een remise bij WVV'34 (1-1) voldoende voor een vervolg in het bekertoernooi.

    Komende zondag begint Bon Boys 1 de competitie met de kraker tegen Achilles'12.