• Bon Boys op bezoek bij FC Winterswijk

 • Het eerste elftal sluit zondag de poulefase in het bekertoernooi af met een uitwedstrijd bij eersteklasser FC Winterswijk. Ondanks het feit dat de ploeg van Matthijs Blijham de eerste twee duels won en een doelsaldo heeft van 7-0 is kwalificatie voor de knock-out-fase nog geen zekerheid. Winterswijk en Grol kunnen Bon Boys nog achterhalen. 
   
  Hoewel een bekersucces altijd is meegenomen, ligt de prioriteit uiteraard bij de competitie. Bon Boys begint het seizoen volgende week in Laren bij debutant Witkampers. 
   
  De vraag die zondag boven de wedstrijd in Winterswijk hangt is: hoe verhoudt Bon Boys zich ten opzichte van een ambitieuze eersteklasser? Kan Bon Boys mee met zo’n tegenstander? Afgelopen zondag maakte Bon Boys veel indruk door Grol van het veld te blazen, maar dat geeft uiteraard geen enkele garantie. Tegelijkertijd geeft het wel aan waartoe het collectief van Bon Boys in staat is, als de vorm van de dag er is en iedereen bereid is om vol gas te geven. 
   
  Om bij Winterswijk een resultaat te kunnen halen, zal in elk geval de instelling hetzelfde moeten zijn als tegen Grol. Winterswijk heeft een technisch, vaardige ploeg, met enkele spelers in de gelederen met een HSC’21-verleden die ook in de Veldmaat bekend zijn. Wat het duel extra interessant maakt is dat het de laatste test is voor de start van de competitie.