• Bon Boys JO11-1 wint met grote cijfers
  • Wedstrijden tegen HSC'21 zijn natuurlijk altijd speciaal.

    De jongens kennen elkaar van school en eerdere wedstrijden dus de beleving was al een paar weken in volle gang. Op het mooie nieuwe kunstgrasveld van HSC werd er zaterdag onder ideale (weers)omstandigheden afgetrapt. Al snel lieten de rood-groene boys van JO11-1 zien dat HSC zich geen illusies hoefde te maken!

    Met prachtig combinatievoetbal werd HSC van het kastje naar de muur getikt. Kort samengevat kon Bon Boys zich maar 1 verwijt maken en dat was dat de laatste pass vaak net niet aan kwam of kansen niet goed werden afgemaakt. Ondanks dat stond er vlak voor tijd een stand van 9-2 op de borden. Althans op de scorelijst van de ouders en trainers langs de kant. Nadat de laatste 5 minuten slap werd gespeeld en HSC nog een paar mooie doelpunten maakte en zo de eindstand op 9-5 bepaalde, was onze verbazing groot dat de uitslag van 8-6 op het wedstrijdformulier kwam te staan.

    Telfoutje van de scheids, die niet in discussie ging en overtuigd was van zijn gelijk. Tegen de jongens zeggen we altijd dat we de beslissing van de scheidsrechter moeten accepteren, dus dan moeten we zelf het goede voorbeeld geven. De ouders langs de lijn zullen de volgende wedstrijd hardop gaan meetellen! Al met al was het een prachtige wedstrijd en van de ouders van HSC ontvingen we, net als de jaren ervoor, de sportieve complimenten voor onze demonstratiewedstrijd!

    Op naar de volgende leuke pot voetbal!