• Bon Boys JO11-1 is niet te stoppen
  • Waar we in de voorgaande 2 wedstrijden nog tot het gaatje moesten gaan en de overwinning pas in de slotfase veilig stelden, daar was het vandaag al snel duidelijk dat Twenthe zich geen illusies hoefde te maken. Twenthe begon nog wel sterk en schoot uit de startblokken met een goede kans. Maar daarna was het eenrichtingsverkeer. Met heel goed voetbal werd Twenthe in de 1e helft ondersteboven gespeeld. Het regende kansen voor ons, maar omdat de afronding niet altijd even goed was bleef het bij 2 doelpunten voor rust. 
    Toen Tim Wijlens na rust de 3-0 maakte uit de 3e assist van Joep Middelhuis was de wedstrijd beslist. Het veelscorende Twenthe kwam er niet aan te pas tegen onze sterke verdedigers. Twenthe scoorde tot dusver gemiddeld 5 goals per wedstrijd maar vandaag hadden ze niks in de melk te brokkelen. Centraal achterin stond het als een huis en de aanvallers van Twenthe liepen vaker achter onze opkomende backs aan als andersom. 


    Mooi om te zien is de wisselwerking tussen keeper Reinoud Scharenborg en de verdedigers. Geen lange halen naar voren maar steeds weer de opbouw van achteruit. Tot nu toe is er geen tegenstander geweest die hier een antwoord op had. Het slotakkoord vandaag was voor Twan Wijlens. De keeper van Twenthe kon een strafschop wel tegenhouden maar de rebound was voor Twan die scoorde vanuit een moeilijke hoek. Onze volgende wedstrijd is woendsdag 25 april. Dan komt het Gelderse Reunie op bezoek. Aanvang van de wedstrijd is om 18.30 uur. Weten we ook deze 8e wedstrijd te winnen dan kunnen we de banden van de platte kar vast oppompen.


    1-0 Sam Oosterhuis, 2-0 Twan Wijlens, 3-0 Tim Wijlens, 4-0 Twan Wijlens