• Bon Boys jeugd in coronatijd
 • Wij, Henry Bennink en Uwe Landerbarthold, wensen iedereen een heel gelukkig en gezond 2021.

  Ondanks de coronacrisis en de lockdown zijn we zoveel mogelijk door blijven trainen. Met dank aan de trainers, leiders, vrijwilligers, invallers, stagiaires en anderen is dat redelijk goed gelukt. Ook is het ons gelukt de zaterdag goed in te vullen, ook hier weer dankzij vele enthousiaste vrijwilligers. We hebben geprobeerd de kinderen zo min mogelijk de dupe te laten worden van de crisis.

  Op die voet gaan we ook in het nieuwe jaar verder. Er is wat meer structuur gekomen aan de invulling van de zaterdagochtend. Er is een programma gemaakt, waardoor ook trainers/leiders de ruimte hebben gekregen voor vrije invulling; om de zaterdag op hun manier in te vullen. Voorwaarde is wel dat er elke zaterdag een voetbalactiviteit voor ieder team georganiseerd wordt. Kinderen moeten bewegen, vooral in deze tijd is het belangrijk om de conditie op peil te houden en vergeet vooral ook de geestelijke ontspanning niet.

  Afwisselend zal er om de week een georganiseerde activiteit en een vrije invulling zijn. De georganiseerde activiteit zal voor de onderbouw bestaan uit een techniekochtend of een 4 tegen 4 toernooi. We proberen er een wedstrijdelement in te krijgen door bijvoorbeeld met het toernooi de winnaar te belonen. Voor de techniekochtend is dat wat lastiger maar wellicht heeft iemand nog een goed idee.

  Het is dus geenszins stil op ons ontmoetingspark, ondanks Corona is er (met inachtneming van de regels) voldoende activiteit!
  Nog een verzoek aan de ouders: soms hebben we hulp nodig. Probeer je beschikbaar te stellen, anders zijn het steeds dezelfde mensen die hun kostbare vrije tijd beschikbaar stellen. Wel of geen Corona, het is altijd geweldig te zien hoeveel kinderen plezier aan het voetballen beleven.
  We hebben er weer zin in! Met elkaar gaan we de komende tijd sportief invullen.