• Het eerste elftal heeft zich na twee groepswedstrijden al verzekerd van een plek in de knock-outfase. Na de knappe zege bij NEO, werd er zaterdagmiddag met 2-1 gewonnen van BWO. Een overwinning, die pas in de laatste minuten gestalte kreeg.
   
  Er waren zaterdagmiddag 86 minuten gespeeld toen BWO nog met 1-0 leidde. Enkele minuten later was de wedstrijd volledig op de kop gezet. Althans, de score, want wie op De Greune aanwezig was, kon bijna zijn ogen niet geloven dat Bon Boys bijna de gehele wedstrijd in de achtervolging moest. Bij ESPN houden ze altijd de statistieken bij. Als dat nu ook was gedaan bij deze wedstrijd, dan hadden er zomaar de volgende cijfers kunnen staan: Bon Boys twintig doelpogingen en 75% balbezit. Dat de thuisploeg pas in de laatste minuten het net wist te vinden was bijna een mirakel. Bon Boys kreeg kansen, niet een paar, maar heel veel kansen. Randy Smit raakte de paal, Milan Bultman de bovenkant van de lat. Het leek bij vlagen wel een schiettent op De Schuttersfeesten. 
   
  Bon Boys nam meteen het initiatief, maar het waren de bezoekers die halverwege de eerste helft op voorsprong kwamen na geblunder in de achterhoede: 0-1. Bon Boys - waar Mika Beukert, Koen Somhorst, Stefan Overbeeke, Rutger Scharenborg, Dani Bultman, Dyon ten Vregelaar en Just Leferink ontbraken en Niels Rupert in de rust geblesseerd uitviel - had in de eerste helft voldoende mogelijkheden om de stand gelijk te trekken. Maar de bal wilde er niet in. 
   
  Na de pauze volgde er een koerswijziging. Bon Boys ging met drie man achterin spelen en trok vol ten aanval. Vanaf dat moment was het eenrichtingsverkeer. BWO kwam niet meer van de eigen helft af, maar omdat Bon Boys de trekker niet overhaalde stond het vlak voor tijd nog altijd 0-1. Uiteindelijk zorgde Jeffrey Zijlstra voor de meer dan verdiende gelijkmaker. Hij tikte een voorzet van de 16-jarige Jack Nienhuis bij de eerste paal binnen: 1-1. 
   
  Ondank de slopende omstandigheden legde Bon Boys zich niet bij een gelijkspel neer en deed nog één keer een beroep op de laatste druppel brandstof. Diep in blessuretijd kreeg het elftal loon naar werken. Matchwinner werd Nout Keemers met zijn eerste goal in het eerste elftal: 2-1. Het kwam van diep, het kwam van ver, maar uiteindelijk was het meer dan verdiend. Bon Boys sluit de poulefase zaterdag af met een thuiswedstrijd tegen Rigtersbleek.