• Bon Boys boekt weer zege in Tukker Cup
 • Het eerste elftal heeft zonder puntenverlies de achtste finales van de Tukker Cup bereikt. Dinsdagavond werd een combinatie-elftal van hoofdklasser Quick'20 verslagen. In Oldenzaal werd het 3-4. Eerder won Bon Boys al van LSV en Victoria'28.
   
  Bij Bon Boys kwamen alle beschikbare selectiespelers in actie. Tegenstander Quick trad aan met een mix van reserves van het eerste, een paar spelers van zaterdag 1 en jongens van onder 19. Dat de Oldenzaalse kweekvijver rijk is gevuld bleek al snel, want in een mum van tijd keek Bon Boys tegen een 2-0 achterstand aan. Vanuit de Bon Boys-bril: dat lag voor een groot deel ook aan onszelf, want de goals werden wel heel simpel weggegeven. En Quick had de kwaliteit om dat razendsnel in de omschakeling af te straffen.
   
  Bon Boys herpakte zich, kreeg ook kansen en twee daarvan werden benut door Martijn Richters en Koen ter Hogt. Na wederom matig verdedigen kwam Quick bij rust opnieuw op voorsprong: 3-2. 
  Bon Boys, dat de nodige wissels doorvoerde, trok de zaak in de tweede helft wel recht via twee treffers van invaller Mick Beusenberg (3-4), maar het gebruikelijke niveau werd niet aangetikt. Daarvoor was het spel te gehaast en rommelig. Neemt niet weg dat er gewonnen was van een goede tegenstander, die tot aan dinsdag ook nog zonder puntenverlies was.