• Het eerste elftal treft woensdag in Aalten in de volgende ronde van het bekertoernooi het tweede elftal van AZSV. De tegenstander is op dit moment koploper in de reserve hoofdklasse zaterdag en won afgelopen zaterdag de eerste periode dankzij een 3-0 zege bij HHC 2. 
   
  Het eerste elftal van AZSV komt uit in de vierde divisie. Het reserveteam speelt al jaren in de top van de hoofdklasse. In 2019 werd het zelfs landskampioen bij de tweede elftallen. Op weg naar die titel schakelde het onder meer HSC’21 2 uit. 
   
  Het is altijd afwachten wat je bij een tweede elftal kunt verwachten. Over onderschatting hoeft niemand het te hebben. Het tweede elftal van AZSV schakelde tot dusverre allemaal eerste teams uit en is kwalitatief zeker niet minder dan menig elftal in de competitie van Bon Boys. Daarnaast is het altijd de vraag hoeveel spelers er uit de eerste selectie meedoen. Hoe groot dit soort valkuilen kunnen zijn, werd in de vorige ronde nog weer eens bewezen toen NEO zich verslikte in het tweede elftal van Longa’30. De ploeg uit Borne verloor na strafschoppen.
   
  Bon Boys is dus gewaarschuwd. De ploeg van Matthijs Blijham kent tot dusverre een vlekkeloze bekercampagne met zeges op Varsseveld, Grol, FC Winterswijk en Victoria’28. Uiteraard ligt de prioriteit bij de competitie en wordt daar bij de samenstelling van het elftal ook rekening mee gehouden, maar de intentie is duidelijk: Bon Boys wil verder in de beker.
  Aan de koploper van de tweede klasse I de taak om dat voor elkaar te krijgen.
   
  De aftrap in Aalten is om 20.15 uur.