• Bon Boys a.s. zondag thuis tegen Luctor et Emergo
  • Bon Boys vervolgt de titelrace zondag met een thuiswedstrijd tegen Luctor et Emergo.

    Het hoeft verder geen betoog dat de beslissende weken van het seizoen eraan komen voor de ploeg van Berthil ter Avest. Daarom is het zaak tegen Luctor geen misstap te begaan. Dat houdt in dat de focus er moet zijn, want in Almelo is men begonnen aan een heuse krachttoer die moet leiden tot handhaving. Luctor kende een dramatische start van het seizoen, met tal van dikke nederlagen, maar het knappe is dat de technische staf er in is geslaagd de spelers gemotiveerd te houden. En dat betaalt zich nu terug.

    Waar Bon Boys afgelopen zondag voor het eerst aan de leiding kwam, nam Luctor op dezelfde dag voor het eerst afstand van de laatste plaats. De laatste twee duels werden door Luctor gewonnen, waardoor de ploeg zich vast heeft gebeten in de missie.
    Bon Boys moet dus aan de bak, in de wetenschap dat het destijds in Almelo met de schrik vrijkwam. Na een rimpelloze 2-0 voorsprong, werd het in een vloek en een zucht 2-2. Uiteindelijk moest er een strafschop aan te passen komen, om de zege veilig te stellen.

    Bon Boys weet wat het zondag te doen staat: alleen de winst telt.