• Belangrijk nieuws inzake velden, trainingsschema en nieuw wedstrijdsecretariaat
 • Afgelopen maandag is er overleg geweest met de gemeente met betrekking tot de bespeelbaarheid van onze velden. Per direct mogen veld 1 en veld 2 minimaal tot aanvang competitie niet bespeeld worden.

   

  Dit betekent dat tot die datum wekelijks zal worden bekeken hoe de wel beschikbare velden (3 en 5) zo optimaal mogelijk kunnen worden gebruikt. Het kan zijn dat er wedstrijden moeten worden verschoven (ook van THUIS naar UIT) of afgelast. Per week zullen de wijzigingen via de bekende kanalen (voetbal.nl app en website van SV Bon Boys) worden gecommuniceerd. Dit vraagt enige flexibiliteit van alle betrokkenen.

   

  Tevens wordt het nieuwe voorlopige trainingsschema dit weekend gepubliceerd op de website. Zoals iedereen weet zal er per september worden gestart met de aanleg van ons nieuwe kunstgrasveld. Hierdoor zal er vanaf circa november, als het nieuwe kunstgrasveld gereed is, een nieuw, definitief trainingsschema worden gemaakt. Tot die tijd zullen we met elkaar de beperkte ruimte optimaal moeten benutten. Ook dit zal enige flexibiliteit en gezamenlijk overleg vragen.

   

  Algemeen: Het streven is dat zoveel mogelijk teams gebruik kunnen maken van het kunstgras (trainen). Om die reden gaan we kritisch kijken naar het gebruik ervan en een optimale indeling van de beide kunstgrasvelden op trainingsavonden.

   

  Door bovenstaande situatie moeten alle wijzigingen en oefenwedstrijden worden aangevraagd via het wedstrijdsecretariaat. Dit is bereikbaar per mail op wedstrijdsecretariaat@bonboys.nl,

  Het nieuwe wedstrijdsecretariaat van SV Bon Boys wordt voorgesteld op de website.