• Ballenactie!
 • Voetballen zonder bal: best lastig….

   

  Beste sponsor/vrijwilliger/spelend lid en/of ouder,

   

  We investeren voor het komende seizoen als vereniging in een nieuw ballenhok waarbij elk elftal straks kan beschikken over een lichte en makkelijk te vervoeren ballenkar.

  Dit is een belangrijke investering en we kunnen het geld maar 1 keer uitgeven.

   

  Voetballen doe je nu eenmaal met een bal en ook daar zouden we graag nog de noodzakelijke aanvullingen willen doen om de kwaliteit van het voetbal hoog in het vaandel te houden bij onze vereniging.

  Tuurlijk kijken we positief vooruit op het komende seizoen maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We willen echter voorkomen dat deze Corona crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van de (jeugd)leden verpest.

  Vandaar de vraag of jullie vanuit je maatschappelijke betrokkenheid willen meehelpen.

  Ballenactie sv Bon Boys

  We hebben voor volgend seizoen veel nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een ballenactie.

  Iedereen die sv Bon Boys een warm hart toedraagt kan meedoen. Via het bankrekeningnummer van onze Sponsorcommissie kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij sv Bon Boys!

  Want als het balletje weer rolt dan komt de rest ook wel weer!

  Doneer een bal

  Het liefst zouden we om het u makkelijk te maken hiervoor een webshop inrichten maar daarvoor ontbreekt de tijd en het geld.

  Graag zouden we je daarom willen vragen om “old school” het bedrag á € 26,99 voor een Derby Star jeugd voetbal over te maken naar de volgende rekening: NL10RABO0324283970.

  Graag met vermelding van: Ballenactie en uw naam en/of bedrijfsnaam.

   

  De ballen zullen geleverd worden via onze gewaardeerde sponsor Sport 2000 Ter Avest uit Haaksbergen. Op deze wijze helpen we ook een gewaardeerde sponsor in deze Corona crisis tijd.

  Alvast hartelijk bedankt voor jullie inzet!

   

  Sponsorcommissie sv Bon Boys