• 2e kunstgrasveld
 • Beste leden, sponsoren en ouders,

   

  Voor de zomer heb je van ons informatie gekregen over het kunstgrasveld, waarom we dat willen en voor wie we dat doen. Daarnaast hebben we je verzocht om aan te geven of je vrijwillig wilt bijdragen aan de realisatie van het kunstgrasveld. Daar is verschillend op gereageerd, soms positief en soms ook negatief. Dat kan en mag en is eenieder z’n goed recht.

  Dat heeft ook gemaakt dat we er nog eens goed over nagedacht hebben. We willen het immers samen doen en met elkaar het juiste gevoel erbij hebben. Vandaar dat we tot onderstaande insteek zijn gekomen.

   

  Van en voor iedereen:

  De kracht van de Bon Boys is trots, inzet van vrijwilligers en betrokkenheid van de leden. Onze verbindende factor is plezier, prestatie en gelijke faciliteiten voor iedereen. Vele handen maken licht werk! Dat heeft zich de afgelopen decennia al bewezen. Denk eens aan de bouw van de tribune, de aanleg van het kunstgrasveld, de verbouwing van kantine en de recente renovatie van de kleedkamers. Chapeau voor al die mensen die dit elke keer allemaal (vrijwillig) mogelijk maken.

  Gelijke faciliteiten voor iedereen betekent ook dat elk lid binnenkort in een nieuw tenue wordt gestoken. De verwachting is dat dit eind september gebeurt.

  Momenteel staan we opnieuw aan de vooravond van nog een grote verandering: de aanleg van een tweede kunstgrasveld en de wijziging van de hoofdingang. Veranderingen die hard nodig zijn! De werkzaamheden zijn inmiddels al gestart en het belooft erg mooi te worden.

   

  Eigen bijdrage:

  Voor wat betreft de financiering is er een geldlening verstrekt. Onderdeel van de afspraak is ook dat er een eigen bijdrage van Bon Boys beschikbaar komt. Door goed onderhandelen hebben we al een mooie besparing kunnen realiseren. Echter, de afspraak m.b.t. die eigen bijdrage staat. Samen met alle leden en andere betrokkenen willen we deze eigen bijdrage bijeen gaan brengen.

   

  Het idee is om niet iedereen op te zadelen met allerlei acties. Tijdens de ALV hebben we dit ook afgesproken. Net als de vorige keer gaan we elke vierkante meter van het veld verkopen:

   

  -        Bedrag: € 25,00 per m2;

  -        De penaltystip: € 250,00 (inclusief certificaat) per stip;

  -        De middenstip: € 500,00 (inclusief certificaat);

   

  Deze actie is bedoeld voor iedereen. Uiteraard voor onze leden, maar zeker ook voor bijvoorbeeld vrienden, familie, opa’s en oma’s. Eenieder kan op basis van dit voorstel zelf zijn of haar bijdrage kiezen. De één koopt wellicht 2 m2, terwijl de ander misschien wel 10 m2 koopt. En hoe leuk is het dat je eigenaar bent van de penaltystip of zelfs de middenstip? Of als team meedoet?

  We hopen (en verwachten????) uiteraard dat ieder lid meedoet. Zodat we met elkaar dat 2e kunstgrasveld realiseren en er straks samen volop van kunnen genieten!

   

  Eenmalige machtiging:

  Kopen en doneren kan. Door het machtigingsformulier in te vullen, te ondertekenen en in te leveren in de bus op de bar. Het machtigingsformulier is ook te downloaden op de site en verkrijgbaar in de kantine. Doe je mee?

   

   

  Doneren:

  Wil je sec een bedrag doneren, dat kan uiteraard ook. Je kunt het bedrag dan overmaken op rekeningnummer NL98RABO0118001604 ten name van S.V. Bon Boys onder vermelding van ‘Kunstgrasveld’.

   

  Meedoen als bedrijf/sponsor:

  We bieden bedrijven, sponsoren en particulieren ook de mogelijkheid om op basis van een (btw)factuur mee te doen. Wil je hier als bedrijf of particulier gebruik van maken, dan kan dat. Je kunt dit verzoek doen via sponsor@bonboys.nl (alle bestaande sponsoren van Bon Boys krijgen overigens ook apart een brief toegestuurd).

   

  Actie voor snelle beslissers:

  Degene die als eerste 10 m2 koopt en dit bedrag dan ook overgemaakt heeft (€ 250,00), krijgt 2 kaarten voor de wedstrijd Nederland-Duitsland (13 oktober in de JohanCruijff-ArenA).

   

  Extra (machtigings)formulieren:

  In de kantine zullen eveneens formulieren liggen waarmee je vrienden, familie, opa’s en oma’s kunt informeren over deze actie.

  Uiteraard houden we iedereen op de hoogte van de resultaten van deze actie (die overigens gedurende het hele seizoen doorloopt).

  Doe je mee? Wij zouden het geweldig vinden. Zelf geven we het goede voorbeeld door als bestuur (persoonlijk) 50m2 te kopen.

  Bedankt voor jullie medewerking! En mocht je vragen hebben, deze beantwoorden we met alle plezier! 

   

  Rood-groene groeten,

   

  Bestuur S.V. Bon Boys